7 härliga badrumsmattor

Att stiga in i badrummet och mötas av ett kallt golv är inte alltid så trevligt, speciellt inte en tidig vintermorgon. Lyckligtvis finns det en enkel lösning till det problemet, och lösningen är att lägga in en badrumsmatta. Därför finner du här 7 fantastiska badrumsmattor som kan komma att förvandla det där första steget in i badrummet till något att längta efter. Även under vinterns kalla morgnar!

MATCH Bomulsmatta:

Röd badrumsmatta.Finns här.

Superpraktisk och prisvärd. Två ord som passar denna badrumsmatta perfekt. Superpraktisk eftersom den förutom att vara väldigt skön att gå på också är vändbar! Så om den ena sidan blir blöt är det bara att vända på den. Och prisvärd eftersom … kolla priset! Ett kap.

På bilden visas (som du säkert redan sett) en röd variant. Men om färgen röd inte skulle passa ditt badrum så oroa dig inte, den finns i många färgvarianter. Bland annat vit, grafitgrå, kermitgrön, kermit, lavendellila, ljusblå, cappuccinobeige, turkos, rosa, cyklamenfärgad, koboltblå, kakaobrun, navy, orange och så vidare.

Ernst badrumsmatta:

Beige badrumsmatta.Finns här.

En badrumsmatta designad av Ernst Kirchsteiger. Behövs det sägas mer? Ok, lite till kan jag berätta. Perfekt för dig som gillar att gå barfota. Och tillika en superskön matta som har en tjocklek på ungefär 1 cm.

Även denna matta finns i olika färgvarianter. Beige (som på bilden), grå och blå.

Relax:

Blå rund badrumsmatta.Finns här.

En rund, tjock och gosig liten badrumsmatta som förutom flera olika färgalternativ också bjuder alternativ i rektangulär form. Den runda formen har diametern 60 cm. Den största rektangulära har storleken 70 x 120 cm medan den minsta rektangulära är 50 x 80 cm och emellan dem finns storleken 60 x 100 cm. Nämnde jag att den finns i flera olika färger? Det gör den i alla fall. Några av färgalternativen är grå, antracit, polarvit, röd, turkos, lila och blå. På bilden visas den i färgvarianten som heter atlantblå.

Biarritz:

Blå rektangulär badrumsmatta.Finns här.

Badrumsmatta med en design som för tankarna till virkning och en bit ut till havs, i alla fall i färgen blå som visas här ovanför. Men den kan (om man så vill) också väljas som grå eller vit.

Matta mettalic:

Två badrumsmattor. En ljus rund och rosafärgad, en mörk och rektangulär.Finns här.

Med glansiga trådar av silkespolyester kan du ge ditt badrum en härlig känsla av lyster. Och som du ser på bilden här ovanför finns den både i rund variant, rektangulär variant och i flera olika färgvarianter, så som puderrosa, plommon, stål, svart, vit och kakao.

Blocks:

En grå badrumsmatta med stora rutor i olika gråaktiga färger.Finns här.

Denna akrylmatta med halkfri latexbaksida kanske är den som passar perfekt in i just precis ditt underbara badrum. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte vet, för jag vet ju inte hur ditt badrum ser ut. Men om den passar in och du köper denna så tror jag du kommer bli supernöjd. För denna 2 cm tjocka matta är minst sagt mycket mjuk och skön.

Som du ser har varje variant flera färger än en, men den på bilden kallas för grå och så finns den i varianterna beige och blå också.

Rope:

Snygg och svensk designad matta.Finns här.

Sist men inte minst (den finns i flera storlekar) är här en vändbar badrumsmatta från svenska Etol Design. Mattan är gjord av flätade bomullsrep och är supersnygg. Så den kan utan problem användas på flera platser i hemmet, om du senare osannolikt nog skulle tröttna på att ha den i badrummet.

Finns i flera olika färgvarianter, bland annat grafit/natur, röd/natur, svart/svart, svart/natur, navy/navy och navy/natur.