Det första blogginlägget

Möbler och inredningstips, det är vad du kommer kunna läsa om här i framtiden.

Möbler och Inredning i blå text.

Jag kan inte alls mycket om framtiden, vem gör det egentligen? Men om jag ska vara ärlig vet jag generellt sett inte så mycket om nutiden eller dåtiden heller. Istället har jag likt en nörd frivilligt valt att gå en lite mer nischad väg i livet. En väg fylld av möbler och inredning. För just möbler och inredning är två av mina absolut största intressen. Alltså kan jag en hel del om deras väldigt intressanta dåtid samt deras ständigt aktuella nutid. 😀 Sen funderar jag också väldigt mycket över deras fascinerande framtid, kanske för mycket egentligen.

För ungefär ett halvår sedan började jag även fundera över att starta en blogg om möbler och inredning. Jag har nämligen under mina år som inrednings och möbelnörd samlat ihop ganska mycket kunskap, som jag nu ser fram emot att dela med mig av. Därför bestämde jag mig för två månader sen att starta bloggen och ända sen dess har jag på något mirakulöst sätt lyckats med att skjuta fram skrivandet av mitt första inlägg. Men idag, den 20 mars 2014 har jag lovat mig själv att både skriva och publicera det första inlägget på bloggen.

Eftersom detta är bloggens första inlägg och skrivet under lite tidspress är det inte speciellt likt de inläggen du kommer kunna läsa i framtiden här på bloggen. Istället kan du vänta dig inlägg med inredningstips, information om möbler och jag ska försöka fylla inläggen med många snygga men framför allt relevanta bilder.

Jag hoppas nu verkligen att jag inte redan lyckats skrämma iväg dig från att någonsin återvända till Mabler. Tvärtom hoppas jag innerligt att du kommer tillbaka redan om en vecka för då ska jag ha publicerat minst ett nytt inlägg här på bloggen.

Nu har du nästan läst hela bloggens första inlägg, tack för att du tagit dig tid till det.

Om du har några frågor om Mabler, detta inlägget, möbler eller inredning skicka dem gärna via e-post så kommer jag svara så fort jag bara kan. Jag kommer självklart även göra mitt bästa för att även svara på andra funderingar du kan tänkas ha.