17 mysiga soffkuddar

Du, precis som jag, längtar säker ibland efter att få komma hem och mysa i soffan. Men för att riktigt kunna mysa i sin soffa krävs ju också mysiga soffkuddar. Därför listar vi här 17 stycken av de allra bästa soffkuddarna som går att köpa.

PIXEL:

Mysiga soffkuddar (PIXEL).Finns här.

Röda och sköna soffkuddar som kan få igång fredagsmys-känslan redan vid första anblick. Slitstarka är de också så du behöver inte oroa dig över att gosa för mycket med dem. Fyllningen är av silikonfiber, som är riktigt skönt att luta sig mot! Måtten är 52x52cm och kuddarna finns i flera färger att välja bland. Ett exempel är färgen röd, som på bilden. Några andra exempel är blå, ljusgrå, gråbrun och grön.

LIAM:

Grå soffkudde (LIAM).Finns här.

Inte röd men ändå skön. Det är soffkudden LIAM. Och på bilden här ovanför är den gå, men den kan väljas i andra färger. Till exempel blå, grön eller brun. LIAM är 40cm bred, 40cm lång, 14cm tjock och har en skön känsla av sammet. Fyllningen är en blandning av skum och fjädrar.

Knot kudde:

Svensk soffkudde som liknar en knot.Finns här.

En annorlunda kudde men ack så mysig! Och snygg! Här ovan visas kudden i färgen rosa men den finns i färgerna blå, grön och brun också. Designen är gjord av Design House Stockholm.

Edge:

Orange soffkudde (Edge).Finns här.

På denna fina soffkudde möter två nyanser av samma färg varandra på ett härligt vis, precis som du ser på bilden här ovan med färgen orange. Men om orange inte passar i din soffa är det inget problem. Även denna soffkudde kan nämligen väljas i flera olika färger. Varav några färger är gul, grå, blå, ljusblå, rosa, vit och beige.

Brick:

Snygga soffkuddar (Brick).Finns här.

Färggranna Brick ger lite extra, lite mer än mys. Denna kudden bjuder nämligen också på härliga färgnyanser som kan ge hela rummet en härligare stämning. Några av färgalternativen är nyanser av rött, nyanser av orange, nyanser av vitt, nyanser av blått och nyanser av turkos.

Ace fårskinnskudde från Skandilock:

Fårskinnskudde (Ace).Finns här.

En kudde i fårskinn är kanske precis vad du är på jakt efter? I så fall är denna kudden som gjord för dig! Och om du hellre vill ha denna fårskinnskudde i en annan färg går det också bra. För även denna soffkudde finns i flera olika färger. Bland annat grå, brun, beige, röd, ljusgrå och mörkgrå. Dessutom finns den i olika storlekar. Small som är 30×50 cm, medium som är 40×60 cm och large som är 50x50cm. Innerkudden, som ingår, är gjord till hundra procent av fjäder.

Cowhide multi koskinnskudde:

Koskinnskudde.Finns här.

Fårskinn kanske inte riktigt är din grej. Men koskinn kanske är det? Om så är fallet är det denna naturliga kudden du ska köpa och ha i din soffa. Även denna finns och går att skaffa i olika storlekar.

Garden easy pillow:

Soffkuddar som funkar inomhus och utomhus.Finns här.

Mysiga soffkuddar i sunbrellatyg. Passar lika bra i soffan som står utomhus som i den som står inomhus. Finns i flera olika färger, bland annat orange, vit, lila, brun, beige och grå.

Hampton:

Handgjord bomullskudde (Hampton).Finns här.

Bomullskudde med personlighet. Mönstret är nämligen handtryckt och självaste kudden är sydd för hand. Vilket gör att varje kudde skiljer sig lite ifrån dem andra, varje kudde blir unik helt enkelt. Men en dragkedja längs ena sidan har allihopa. Finns i grått (som på bilden) och i grönt.

Labyrinth:

Handgjord bomullskudde (Labyrinth).Finns här.

Precis som kudden Hampton är Labyrinth också tryckt och sydd för hand, så varje Labyrinth-kudde är också unik. Men denna soffkudden kommer i lite fler utföranden. För denna kudden finns i färgerna grå, grön, ljusgrön och svart.

ROPE:

Kuddfodral med bomullsrep.Finns här.

Gillar du den marina känslan? Här är i så fall ett alternativ för dig! För den överraskande tåliga ytan av flätat bomullsrep för snabbt tankarna till havet. Och ger samtidigt en väldigt mysig känsla! Finns i färgerna navyblått, rött och vitt. (Ok, detta är visserligen endast ett kuddfodral men att köpa innerkuddar som passar perfekt från samma ställe som säljer kudden är så enkelt att jag beslutade att ta med den ändå.)

FISHERMAN:

Kuddfodral med klassiskt mönster.Finns här.

Denna snygga och supertrevliga skapelse påminner med sin härliga mönstring starkt om gammaldags fiskarmode. Vilket i sin tur kan ge en mysig retro- och marinkänsla. Finns i färgkombinationerna vit/blå/röd, svart/vit/röd och blå/vit/röd. (Går att köpa endast som kuddfodral och pläd men innerkuddar finns som tillval.)

Geometric:

Grön sammetskudde.Finns här.

Mysig sammetskudde. Slät baksida. Framsida med snyggt geometriskt mönster. Tillverkad för hand och därmed unik. Finns i väldigt många olika färger. Bland annat röd, mörkblå, ljusblå, rosa, svart, grå, vit, ljusgrön, beige och gul.

Grange:

Blå mönstrad och mysig kudde.Finns här.

Kanske främst en prydnadskudde … men går helt klart att mysa med! Gjord av bomull och har en fyllning av fjäder. Erbjuds i olika storlekar.

Verona:

Blå soffkudde (Verona).Finns här.

Härlig och skön sammetskudde med fyllning av andfjäder. Passar kanske klockrent till just din soffa? Det vet du bäst!

Lamb fur kuddfodral och innerkudde:

Soffkudde av tibetanskt långhårigt lammskinn.Finns här.

Supermysig soffkudde som är gjord av tibetanskt långhårigt lammskinn. Storleken är 40×40 cm. Färgerna du kan välja bland är vit (som på bilden), varmgrå, ljusgrå, svart, grå, blå och grön.

Deia:

Deia, en härlig kudde.Finns här.

Sist men inte minst (storleken är 60 x 40 cm, 50 x 50 cm eller hela 90 x 50 cm) Deia. En härlig soffkudde som utan minsta bekymmer går att mysa med i soffan. Den är gjord av bomull, har fjädrar i innerkudden och finns i färgalternativen beige och grå.