11 billiga takplafonder

som är snygga!

På jakt efter en ny snygg och billig takplafond?

Gick din förra i kras när du lite kvickt och lätt bara skulle byta glödlampa? Har du möjligtvis tröttnat på den som du redan har, och har haft i flera år? Kanske är du på jakt efter en åt någon annan?

Oavsett orsak kommer du här förhoppningsvis finna en som passar alla dina olika önskemål. Sannolikheten är faktiskt hyfsat stor, för här har vi nu lyckats samla samman några riktigt snygga och samtidigt förvånansvärt billiga takplafonder.

Klara:

Rund, enkel och praktisk takplafond.Finns här.

Rund, enkel och praktisk. Denna takplafond kan med andra ord snyggt smygas in i de flesta hem utan skapa någon oro. Taklampans höjd är 11cm och dess diameter mäter 30cm.

Vienna:

Rund taklampa.Finns här.

Även Vienna, som lampan heter, har en ganska enkel design och kan nog utan problem smygas in i de flesta av alla hem på ett snyggt sätt utan vidare oro. Men lite mer karaktär än har nog Vienna ändå – med sina frostiga ringar längs kanterna. Höjden är ungefär den samma som Klaras, eller lite mer exakt 10,5cm. Diametern är 39cm.

Amato:

Snygga och billiga takplafonder.Finns här.

Denna takplafonden finns, som du ser på bilden, i många olika versioner. Varav långt ifrån alla visas på bilden. Så kanske matchar en av versionerna precis alla dina önskemål? Jag håller tummarna! Diametern och höjden skiljer sig lite bland versionerna men alla är cirkus 30cm breda och ungefär 8cm höga.

Iglo:

Stilren taklampa.Finns här.

Stilren och snygg taklampa som genom sitt vita glas skänker ett mycket behagligt ljus. Finns i tre storlekar. På bilden visas den minsta som är 14cm hög och vars diameter är 34cm lång. Den mellersta är också 14cm hög men har en diameter som är 42cm. Störst och mäktigast känsla ger den som har en höjd på 19cm och en diameter som är 50cm.

Lisa:

Klassiska takplafonder.Finns här.

Klassisk takplafond som kan väljas i alternativet antikmässing eller i alternativet vit. Höjden är 15cm, diametern är 28cm.

Kompass:

Takplafond med snyggt kompassmotiv.Finns här.

Här en plafond som sticker ut, på helt rätt sätt, med ett häftigt och samtidigt riktigt snyggt kompassmotiv. Och trotts att lampan har många häftiga detaljer sprider den en lugnande och stilren känsla. Diametern mäter 36cm och höjden mäter 17cm.

Åre:

Två takplafonder, en i borstat krom och en i borstat stål, båda med glas.Finns här.

Enkel och säker lampa som snyggt lär passa in hos de alla flesta, i alla fall en i av varianterna den kommer i. Varianterna som går att välja bland är krom och stål, varav båda är 27,5cm breda och 7,7cm höga.

Nina:

Klassiska plafonder.Finns här.

Denna klassiskt formade plafonden går faktiskt lika bra att använda som väggplafond, vilket kan vara mycket praktiskt ifall man i framtiden får för sig att det skulle passa bättre. Finns i två olika färgalternativ, svart och vit. Båda alternativen är 29cm breda, 12cm höga och väger 1,51kg.

Plain:

Vit och diskret taklampa som kan användas i badrum.Finns här.

Diskret takplafond som i och för sig skulle kunna användas i nästan vilket rum som helst men som gör sig riktigt bra i badrum, där den är godkänd att användas. Finns i flera olika storlekar (10,5cm hög och 39cm eller 34cm i diameter samt 22cm i diameter och 8,5cm hög). Och du, denna tillsammans med en ny badrumsmatta kan få hela badrummet att kännas som nytt.

Mona:

Enkla men snygga lampor.Finns här.

Ännu en rund, enkel och praktiskt designad lampa som har flera alternativ varav ett utan minsta lilla problem skulle passa snyggt in hos de allra flesta. Lampans höjd är jämna 10cm och dess diameter är 31cm. Alternativen som lampan kan väljas i heter borstat stål, antikmässing och vit.

Maj:

Snyggt mönstrad taklampa.Finns här.

Skärmens spännande och mycket snygga mönster gör denna lampan till något alldeles speciellt. Så kanske är det denna du faller för? I så fall förstår jag dig! Höjden är 17cm, diametern är 40cm och designen är gjord av svenska Pholc.